Baby

Mamy2 ade pengalaman x ,doc ckp bby kecik mase scan? Sy dh 38weeks.tp ukuran bby kecik dlm 2.2kg.hari khamis ni kena refer pakar O & G .sbb problem bby kecik dan air ketuban ngam2 je.. x lebih x kurang.. doakan sy bersalin sblom hari khamis ni...

9 Balas

Kdang scan tu x btul sist..doc scan brat baby sy 2.5 je..kluar baby dah nak msuk 3.0 dah..tpi slagi doc ckp okay..okay la tu..insha Allah..smoga sist drmudahkan dan dbri kkuatan sblum brsalin..amiin

3y ago

ya kadang tak btul mcam sya scan 3.4kg skli baby kluar 5 hri lpas scan 3.96 hmmm