Susu Ibu Milkbooster

Siapa penah try Mamom Milkbooster & Innate Lactea? Boleh share which one bagus?#bantusharing #pleasehelp

1 Balas

saya yg dr asal nya suka2 utk cuba innate lactea sebab hb low masa 1st pregnancy terus consume sampai sekarang dh masok 2nd pregnancy. innate mmg serasi dgn sy. 1st baby sy epmom, innate sgt membantu journey penyusuan sy. baby minum susu badan smpi usia baby setahun 2bulan. stop bukan sebab xde susu bdn tp sbb pregnant 2nd baby. doctor advise stop. nak dkt 2setahun dh sy consume innate lactea. dr regular customer smpi jadi dropship innate lactea. sy dpt byk ilmu tentang penyusuan susu ibu dr puan ika nabella dn LC dia yg lain.