menyusu berterusan

hi mami semua , sye nk bertnye betol ke jika kte memberi susu dgn kerap , then kte memang sukar nk period , maaf ye sye bertnya mcm nie , sbb sye masih nyusukan ank hampir 2 thn , so selama itu sye tidak period lgi

2 Balas

possibility tu ada. depends on macam mana balancing of hormone dalam badan kita. ada orang macam tu, ada orang datang je period.

2mo ago

kena tanya doktor/pharmacist.

depends pd bdn kita mcmne mcm mil saya 1tahun xdtg period .mcm sy on time dtg period lepas abis nifas

2mo ago

kalau risau nnti try g klnik pakar wanita mintk doc chck ok😉mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin