gumpalan darah mcm daging

hi mami , nk bertnye ade tk mami² semua yg period mcm sye , seperti dlm gambar nie , maaf agak kotor sikit

gumpalan darah mcm daging
3 Balas

Rsanya normal je. Mmg ada mcm tu, during period uterus lining being shed so sy rsa normal ada tu. klu ada simptom lain cth cramp teruk blh jumpa doctor

sama mcm saya,setiap kali period akan ada keluar mcm ni di hari kedua masa period,tp yg keluar tu lebih besar sikit dari ni.

Yer sy pun mcm ni. selalunya hari ketiga period dia kluar. bila ketulan daging ni kluar kita dpt rasa dia kluar😁