PELEPASAN BALIK AWAL

Mama2 yg hebat... Sape sini keje kerajaan?? Nak tanya ..usia kandungan berapa minggu ye.. ibu tu boleh balik awal ?? 20 minggu ke or 22 minggu??? Ce bagi pencerahan skit.. Tq..?

5 Balas

Google 'pelepasan awal staf kerajaan'.. ad satu result "Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 11 Tahun 2017 - JPA", download pdf tu.. sy x dpt bg link 😅

https://docs.jpa.gov.my › docsPDF Web results Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 11 Tahun 2017 - JPA

5 bln ke atas, tp ikut pd ketua unit & ketua jabatan.. mcm d jabatan sy xdpt pelepasan..

5y ago

Kenapa diorg sekat.. kita staff ada hak utk apply ni

Bestnyaaaa... 😄 Harap leoas ni private sect pun akan follow

5y ago

Gomen jer dpt.. Hope keje swasta pun akan buat.. X larat la mak buyung layan jem.. I lagi la keje tgh2 KL.. Merempit mcm jantan dah..😂

mcm sy 5bln ke atas dpt plepasn balik awl sejam