Bleeding on 20 weeks

Bakal bakal ibu or semua ibu2 la ye.. nak tanye kalau baru 20weeks and da start bleeding nak buat cner ek.. tdi da bleeding for 2nd time tp tgh keje boss xbg balik.. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #firstmom

1 Balas

Nurse klinik desa ade pesan, kalau ade ape yg keluar, mcm bleeding or spotting.. kene terus g klinik utk checkup... mudahan2 kandungan awk baik2 je.. 😊

2y ago

10am till 10pm... ade masalah xboleh excuse...Allahu... sian awk.. mane hati boss tu... 🤨 ape pun, jage kandungan awk baik2 yer... jgn lupe supplement, insya-Allah xde ape.. 😊