nak tanya ade x mommy kes baru keguguran selang berapa bulan ngandung balik

Boleh kongsi x pengalaman baru keguguran lepas tu selang beberapa bulan ngadung balik ... ade tak doc cakap ape2 or nurse ... kalo ngadung balik la ni dah berapa minggu ye baby

1 Balas

Sya, gugur awal tahun ari tu, bln mac lekat skrng 30w3d dah. Dktr kt kkia sya xkta pa, yg penting jga kandungan n jga pmakanan, tp kandungan kali sya lekat gdm.