Puting Susu N Susu Apa Yg Sesuai

Mama2 blh suggest x puting susu apa yg ssuai n susu formula apa yg OK ank sy xnk susu botol. Hari2 dh try.. Bg je dia xtelan smpai kan nk muntah. Kcuali dia direct bf dgn sy. Dgn sudupun dh try xnak jgk.. Umur baby dh 1 bln lbih. Sy dh nk masuk kerja risau tkut nangis xhenti2 nnti

2 Balas

Pigeon wide neck. Susu formula try n error. Tapi kalau susu badan meriah blh pam.

Kalau ada susu, pump la bagi anak. Sayang nak bagi FM kalau ada susu badan😃