Maaf pic krng m’yenang kan,ank sy 12m9d adkh ank sy crit-brit jika njis nye b’lendir & cair

Mama yg tgh rsau

Maaf pic krng m’yenang kan,ank sy 12m9d adkh ank sy crit-brit jika njis nye b’lendir & cair
1 Balas

Macam normal ada. Macam cirit pun ada. Dah berapa hari jadi macam tu awak? Awak boleh set gambar ke NSFW. Nanti akan auto blur.

6mo ago

Ok t next time sy blur kn pic,2 ari sis tpi selang sehari.. yg first day,5,6 kli cirit sis… smlm 3 kli je crit