cirit birit

salam ibu2 dlm ni..tumpang tnya..sy mngndng 2bln..bhya ka klau sy crit brit dh dua hri..

4 Balas

cuba pergi klinik dlu... tapi ade cousin sy dia pregnant mmg alahan dia kena cirit birit je sampaii 8 bulan..ujian masing2.. tapi baby okayy je sihatt alhamdulillah dh selamat bersalin da

Sis dah pergi klinik? Cuba consult dengan doctor.. Jgn mkn ubat sebarangan.. Kalau x pregnant sekali pun, dah 2 hari cirit tu kiea bahaya juga sis.. Nnt xde tenaga..

sama mcm saya baru 6w but selalu cirit birit if salah makan. kene tahu apa blh makan or tak boleh

Makn yogurt..