Gerakan baby

Hi mama semua. Saya nak tahu gerakan baby slow time berapa minggu ya?

1 Balas

Bila baby makin membesar. Ikut ibu juga. Mcm saya minggu ke 35, tak rasa sangat gerakan tak sampai 10, terus ke klinik, eh, aktif pulak dia masa tunggu panggilan turn. 🤣. Sonographer tengok dia tidur dan ruang dah kecil untuk dia gerak.

2y ago

Hahaha tulah pandai buat maknya risau ya. Saya 35minggu 3hari baby masih aktif menendang dengan gerak alhamdulillah, cuma nak tau jela bila slownya.