hi mommies, saya nak tanya gerakan baby ni kadang kadang je ke kita boleh rasa? saya 17 minggu

saya mcm ada rasa gerakan sikit waktu saya baring. kat bwah pusat saya. tapi slow jela. saya tak pasti itu angin atau baby. tapi gerakan tu saya akan rasa bila baring je. mommies kat sini rasa gerakan time duduk ke baring?

2 Balas

sy bila baring.. rasa la sikit2.. tu pon kdg2 je.. sy g cek scan kat klinik swasta baru2 ni..doktor ckp normal kalau first mom xrasa lg.. nnti 20week ke atas akan rasa..tp tu pon slow je doktor ckp.sbb baby kecik lg.

awal2 ni normal memang rasa kadang2 & bila in certain positions je