Adakah anda jadi lebih malas mandi sewaktu hamil?

Voice your Opinion
Ya!
Tidak

938 respon

19 Balas

saya kerap mandi sebab rasa badan panas & asyik berpeluh je. tak selesa

lg suka mndi.sbb bdan rsa pnas semcm.suka mndi lma skit.mlm pn rsa nk mndi juga.lg2 cuaca pnas bgini.asyik nk mndi je mmnjg

mandi. apa lagi trim 3. kerap mandi sbb panas. pastu biarpun jm 10 11 saya tetap mandi. x selesa kalau x mandi

tp suka mndi tgh malam. trjaga jam2,3pgi nak kencing,,tp lain plk jdinya. g mandi manda bru lena tido🤣🤣

malas mandi masa awal trimester bila msok 7 month kerap mandi sb panas tambah cuaca panas

ada time rasa mlz , ada time rasa rajin ....

trimester pertama jd mls mndi tp masuk trimester kedua jd rela hati mandi dgn kerap🤣

sebenarnya bukan malas tapi banyak sebab tak larat. nak baring ja 😭

kerap mandi paling lewat mandi pukul 6 ptg .malam mmg xkan mandi kalau panas

3mo ago

ikut org tua x elok mandi malam2 so kalau waktu siang tu nak mandi berapa banyak tu mandi la🤣

kerap Mandi sebab rasa panas n sakit kepala jew