Dah nak dekat beranak ni makin stress apa patut saya buat?

Malam tadi sy tiba² mengamuk menangis tanpa sebab sy rasa macam nk jew blasah husband sy... Mana tak kandungan dah masuk 38 weeks... Sakit dia allahhu smpai saya marah husband sy ??? rasa bersalah sangat ??? ada tak mommy² yg ada pengalaman time nak dekat² beranak mcm ni boleh suggest apa patut sy buat time sakit² ni?

2 Balas

Sama masa sy dlu dah hujung2 nk bsalin makin kerap plak gaduh dgn suami, Allah, berdosa ye sya, smpai dia kata dah nak bersalin pun nak gaduh2 lg, takthu la masa tu sy rasa mcm stress sgt. Sensitif pun ye.