mimpi

Malam tadi mimpi benda tak elok ? mimpi arwah moyang dtg minta baby dlm perut ?? dia pegang perut kita n seluk bawah...sakit terasa smpai reality bangun skjap n tido balik masih juga mimpi bnda yg sama...dia berdiri hujung kaki..dia dok minta, kita kata taknak bagi ... harap itu hanya mimpi ???

28 Balas

Alamak, maaf bukan nk kata apa ya harap sis hati2 lah dgn mimpi tu kadang2 mimpi tu alamat juga..cuba tanya ustaz2 ke apa ke

pernah dengar ustaz ceramah pasal mimpi.... klu kita mimpi yg xelok sebaiknya sedarkn diri dr tido & berpindah tempat tido.

Allahhu, better jumpa dgn org yg berilmu bab2 ni sis, jgn biarkn trlalu lama.. Semoga sis dan jga anak dilindungi..

Sy slalu mimpi benda pelik. Pstu bila suami slalu pasang ayat quran masa tido kurang dh mimpi mcm tu

5y ago

same la setiap tido suami selalu pasang ayat al quran..sbb sy sllu mimpi pelik2

Ya allah seramnye . Sye pon ad mimpi juga sejak mengandung ni always mimpi bukn2 .

Amalkan tidur sambil ditemani alunan bacaan ayat suci ye sis. Risau pulak.

Ya Allah.. Byk kn mgaji n bzikir sis.. Mtk dijauhkan dri pkara2 xelok

Jgn lupa bc ayat kursi setiap hari sis..minta perlindungan dr Dia..

Sy mse awal2 kehamilan aritu, sllu sgt mimpi mcm ni.. smpai sy x ckup tido, sy kalau dh mimpi mmg tkot nk pejamkan mata semula sbb tahu mimpi tu akan dtg lg.. sampai badan sy ni lebam2 jee, sy bangun wudhuk solat sunat..tahu Allah je maha melindungi,dia punya kuasa atas sesuatu, minta perlindungan darinya..boleh kata ari2 laaa sy bgun jam 2 3pagi tu buqt solat sunat,smpai laa sy rasa dh 9w dh xde mimpi ape2 yg buruk,Alhmdulillah syukur sgt2, skrg 18w dh..itu pgalaman sy..

better jumpa ustaz..