Degupan Pada Perut

Makin perut membesar ada masa terasa degupan dkt perut.. Tak pasti heartbeat baby atau baby tgh hiccups.. Mommies ada rasa mcm tu tak? #34weekspregnant

17 Balas

Sama macam saya sis 34week tengah malam je mesti dia kick kita macam degupan jantung lama & kuat pulak tu.. pastu bila tukar position baring or bangun baru diam.. setiap malam macam tu.. normalkan?

Sy pon ad rasa mcmtu.. Konfius.. Trsedu ke atau dgupan jantung.. Tp tkkn lah kuat cmtu kan.. Pastu kalau sedu mcm lamaa noh.. Bile kite tukar posisi baring bru die diam..

5y ago

Tu la.. Bila kita tgh berehat duk diam msti rasa.. Kuat pulak tu..

Sama.. Sejak 7 bulan lagi mmg dah rasa baby hiccup.. Dlm sehari msti ada.. Bezanya dulu hicup lembut xketara sgt.. Skg makin kuat, senang nak tgk..

Saya pun rasa jugak degupan tu, sebab ape eh? Ada sapa2 boleh terangkan tK? Klu kurang air msak sy nak minum air masak bnyk2

5y ago

Kan.. Jd risau.. Sbb sy dh lah smemangnye kurg mnum air masak😅

Sama... Sehari ada 2-3 kali jadi mcm tu... Dan kadang2 sy rasa baby menggigil dalam perut,tapi kejap je.

5y ago

😂 sama. Rasa macam baby mengigil tp kejap je. Kalau hiccup memang lama. Comel je bila baby hiccup 😂

saya masuk 7bulan hari2 ada rasa.. kat bawah pusat sbb pale da turun kat bawah kan

tu namanya baby hiccup . dia tersedu je . hee . jntung tk mcm tu pun

11mo ago

how do u know tu sedu? dr mana cakap

ada...33 weeks pregnant😊

Yeaaa. 6bulan baru perasan.

yesss ada rasa😍😂