Makin Dekat Due

Makin nervous, makin happy, makin sedih.. Semua ada.. Yg sedih nya sebab husb g Sabah 24 ni.. Due 11.11 hmm.. Gini lah nasib bini askar ? baru je balik 2 mggu, dh kene pergi balik.. Tak pe lah, ape2 pun doakan ye mommy2, Moga2 dipermudahkan.. Nmpk gaya bby masih seronok dlm perut mmy dia ni ??

2 Balas

I baru bersalin sis .. husb askar , excited nak balik tgok anak dia tp x sempat pon .. dpt emergency flight ticket lewat mlm .. ptg dh bersalin .. redha aje la

5y ago

hmm tu lah yg paling takut 😫 tak pe lah.. bini askar kene tabah 😌

Sma la.. Sy 3.11 due.. Suami duk ktn, nt nk bsalin bru blik, ntah smpt x.. Mtk2 smpt