seram

Makin hari alahan makin menyeramkan..selera makan sgt2 down..makan biskut 2 keping dah xnk..makan anggur sebiji terus dah xnk..susu terus dh xbole nak terima..nasi pn paksa2 makan pdhl makan sesuap mmg dah rasa xnk makan? sblm ni paksa okay lagi..xde la tahap rasa xnk makan..ni smpai dah terasa xnk makan..selera betul2 hilang..utk baby kena kuat? paksa juga walaupun rasa xboleh.. bisik pd diri,ckp dgn baby,mummy dia kuat??❤️ siapa pernah jd cmni,,mummy2 buat apa utk kuatkan diri?

1 Balas

Sy pernah alami alahan gitu... Teruk sgt sampai naik keta je mabok ngntuk xleh celik mata. Masa tu sy mkn apa yg sy rasa nk makan je pisang n buah buahan.. nasik susah nk telan so ganti ngn roti nestum or apa apa yg rasa nk makan jnji makan hahaha 😂🤣😂🤣😂 try sis makan betik vit c tinggi.. sy lau xleh mkn ala apa sy mkn betik je berak pun xsembelit. Seksa pegnen lau sembelit 🤣 org kata air kelapa xleh minum awal² pegnen..tp sy alahan teruk minum jgk air kelapa alhamdulillah baby sihat sampai skrg da 34weeks hehe

4y ago

Hahahahahaha 😂🤭😂🤭😂 try la.. yg pnting xsembelit haha