Hi mommies.. saya sejak hamil selalu xde selera makan. kadang lalu makan sekali ja.

makanan/buah apa yang sesuai ambil ya kalau tak lalu makan?

1 Balas

Saya nasi makan makan, tapi lepas makan muntah, hmm asal makan nasi muntah, sekarang sya amik buat, buah pun jmbu batu je sya amik, biskut n kek kek mcm kek pisang ke, tapi tiap kali tukar minggu lagi truk sya punya alah, skrg bdn lemah sbb makan je muntah, tak muntah, dia meloya, dengan suami2 sya pening mual, kali ni penangan dia lain macam. Hehe. Sis boleh je try makan buah ap yang n makan ap yg boleh makan, try n error jee, n boleh search kat bahagian nutrisi boleh search buah ap yang boleh di makan, n tak boleh di makan😊