tak lalu makan

Dah 8weeks selera takda.. badan lemah..Jus delima ja ok..Rasa nk makan samyang pedas ja..yg lain semua Tak lalu makan...

1 Balas

Kalau boleh, pedas2 tu jgn makan lagi... Sbb bahaya pada kesihatan baby... Cuba makan dalam kuantiti sikit sekurang2nya dapat tambah sedikit tenaga dalam badan..boleh ambil buahan dan sedikit calcium.. kesian juga kat baby dalam perut tu mesti lapar...

5y ago

Cuba dah amik susu..dah Tak boleh..boleh amik calcium tablet Shaklee ja.. Alhamdulillah