Berapa bintang anda akan berikan pada makanan viral trend sekarang?

Voice your Opinion

1068 respon

18 Balas

Sy suka klu mknn sprti ramen, mee, dan air2 mcm tu. Tp jgn yg tlmpau pelik. Smua nak ltk cheese, smua nak ltk coklat 🙄 sy suka mknn yg original. Klu kek cheese tu okla.. Tp klu pisang goreng pun cmpur cheese xsuka.

bergantung pada makan minum nya la. selagi masih boleh diterima akal dan rasa,telan je. yang agak boleh jadi diabetes, high bp,maaf la,memang tak tertelan.

Bintang ni boleh berubah-ubah juga; berdasarkan rasa (kualiti) & harga juga la. Kadang-kadang harga mahal tapi bila rasa.. Rasa menyesal beli 😂

overall suka la, tapi kebanyakkan nya jual harga mahal tapi tk sedap. umpama makan takoyaki tepung extra and isi sikit. ahhah

kebanyakan makanan viral berlebihan lah.. lebih sos, pewarna , coklat, gula. talut nak makan.

nampak menarik tetapi kebanyakannya gula terlalu tinggi dan x baik utk kesihatan

bolehh laa. ad yg mcm merapu sgt hipstur nye. ad yg sedapp betholl.

sy suka donut boboloni,corn cheses leleh,oden dan ramen

3 sebab ada yg sedap, ada yg hmm entahlah..... 🤢

Viral je lebih…tak sedap pn 😂😂😂