Apakah makanan terakhir mommies sebelum bersalin?
Voice your Opinion
Makanan segera
Kurma/Air Zam-zam
Roti
Makanan tenusu
Lain-lain (sila nyatakan)

2794 respon

81 Balas

kfc breakfast...time tu dh sakit contraction tpi lapa punya pasal beli breakfast kfc makan dlm kereta time otw ke hospital

bihun, srpn pg d wad, xlma trus muntah nurse sambut dgn plastik kuning, 😅sakit contraction msa tu

Cempedak goreng..sebab teringin sgt nk mkn.. Merata tmpt cari.. Dah mkn baru sakit nk bersalin

msa ank sulung nsi sbb lpas berbuka puasa.msa ank kedua pn nsi sbb bru lpas mkn nsi😅😅

sebelum gerak ke spital makan sambal ketam..masa otw mkn kurma..dlm lr air masak ja 😆

Bubur. Tengah2 sakit contraction tu husband suap. Memang makan sesudu je lah jawabnya

Kurma 3 biji ,en.suami suruh mkn 7 biji tp dh tk larat nk telan sbb menahan sakit

buah,aiskrim,coklet,keropok,ayam goreng..sambil makan sambil jln2 dlm ward😅

air tin kundur dan karipap kentang saat² kontraksi lagi tu menyempat😆🤭

xsempat nak makan. pasainya kul 3pg pegi hospital. xrasa nak makan la masa tu