Apa nama makanan di bawah ?

Makanan ni dikira makanan sampingan... Tapi dia punya penangan, boleh jadi bukan 1 pinggan 😆 Haaah jom cuba teka apa agaknya nama makanan di bawah ni ya 🤤

Apa nama makanan di bawah ?
104 Balas

sambal belacan.. makan dgn ulam sedap dgn nasi panas sedap.. tak perasan nasi dah tambah untuk kali keberapa

belacan Ada dlm dialog cite ali baba bujang lapok...marjinah beli belacan dari Penang...

sambal belacan. .kne plak kalo kari ayam ikan kmbg grg. .makk aii😋😋

apasal saya tak dpt jawab? 😂😂 tengok jawapan baru tahu 😅😂

Sambal belacan. Adoi min lapo malam2 gini nampak post ni😂

sambal belacan..tapi saya x pandai makan

sambal belacan... 😋😋😋.....

sambal belacan padu terbaik..👍

sambal belacan 😍😋

b untuk belacan 🤣