Apa makanan kegemaran anak anda?
Voice your Opinion
Nasi (semua jenis nasi)
Suka makan buah
Suka makan sayur
Lain-lain (sila komen)

4749 respon

95 Balas

pisang, biskut, nasi telur kicap, nasi ikan goreng, nasi ayam, nasi minyak, nasi beriani segala nasi yg bersapi.. sayur sekecik2 bawang pun dia bole detect..haihh susa nak mkn sayur.. jd bg la dia buah2 je

Bby sye bru 5 bln 14 hri,, sye bgi mknn ape pun, msok mlut trus 😅😅😅😅 tpi tk ade lh smpai bgi mknn yg tk sesuai utk bby

Kurg suka makan.. Bergantung kpd apa yang die mintak biasenye.. Klau nak makan roti.. Roti jela.. Kalau nak biskut.. Biskut jela

Tak tahu lagi baby suka makan apa (11 bulan). So far, makan semua yg disediakan.

Ank2 suka mkn buah lau nk bg mkn nasi mst bg upah buah nnt bru bnyk dorg mkn nasi

Spaghetti,macaroni,tomato,ayam,ikan,bayam,hotdog,kentang,cheese,roti,nasi

Anak first saya suka makan mee. Yang kedua suka makan macaroni

anak saya kurang makan nasi , dia lebih suka makan mee , speghetti 😖

of course lh susu , smua jenis lauk trmasuk sayur , berbanding nasi ...

Spaghetti, macaroni,buah2. makan nasi klau ad lauk ikan singgang.