Apakah jenama makanan 'fast food' kegemaran anda sekeluarga?

Voice your Opinion
McDonald's
KFC
Marrybrown
A&W
Wendy's
Lain-lain (komen di bawah)

1703 respon

16 Balas

1.mcd 2.chicken texas - sbb ayam dia bsr dr beli kepci n lg sedap dr kepci..dlu suka kepci since kepci ayam kcik kita dh beralih arah 3.marry brown 4.burger king kalau ada voucher lg best membeli di burger king .dpt save sikit bila beli byk2.. 🤣🤣✌🏻 5.a&w 6. wendy tp dkt sini xde. dlu ms duk spore slalu g wendy dgn kak ipa bwk anak buah jln2 ms wikend 😉✌🏻

Suami saya sgt mjaga pemakanan. Alhamdulillah sy menjadi terikut. Pada mulanya, mmg susah. Alhamdulillah ala bisa tegal biasa

saya lagi suka masak sendiri di rumah dan selalu ingatkan anak2 makan yang berkhasiat untuk kesihatan

𝙺𝙵𝙲 𝚍𝚊𝚗 𝙼𝚌 𝙳𝚘𝚗𝚊𝚕𝚍

My fav, mcd. My husb, kfc.

mcd pizzahut secret recipe

Ayam goreng spicy. Yummy

mcd,kfc,marrybrown

maaf tak berminat

texas chicken