makan selagi boleh

makan selagi boleh makan sebelum due ?

makan selagi boleh
20 Balas

sma lahh..sya de sbln jer lgi..so mkn ape yg sya nk mkn...skrg sya mkn maggie tpi byk kn syur....mmmm..sdapp nyee...sblm nie trliur jer tgok husbnd mkn maggie...

Bila tgok ni rasa terliur plak sbb dah lama xbuat meggi mcmni. Satg nak kna pi kdai lah hahaha nk buat jgak

Sma la sis,due buln 3 ni,skrg nk mkn mknn yg tekak teringin mkn sepuas2 seblom due😂

huishhh selera eyh dgan taugeh tu,kalau saya mesti asing satu2😂

Craving sgt sy p mkn ja.. tpi letak bnyk syurr

Adududu, menggoda sungguh ni 😆😆😆

Eeee sedapnyaa. Mengundang ni sis 😅

Makan dulu. Nnt dah x boleh😅

Baru lepas makan megi jugak😋

Nyumm.. siap ade taugeh ye🤭