Lapar Sepanjang Pagi

Ibu2 boleh share tak makanan apa yang ibu2 makan sepanjang waktu pagi sebelum masuk ke tengahari? Saya ni, dh breakfast pagi, stgh jam lepas tu lapar lagi.. Selagi tak sampai tengahari selagi tu lah lapar sampailah makan waktu makan nasi..Makin perut besar makin penat la pulak nak 4-5x bangun memasak ?

1 Balas

Biasa lps mkn main dishes saya akan mkn buah.. Kalau lapar lagi.. Mmg mkn biskut/oat/kekacang or kismis apa semua tu.. Baby mkin besar mmg makin lapar kita.. Sokmo lapar.. Mlm2 buta pon kdg boleh terjaga sebab lapar.. Ngantuk.. Tapi serba salah Kalau tak mkn.. Sudahnya mkn juga.. 🤭