Bolehkah anda memakan ikan mentah (raw fish) sewaktu hamil?
Voice your Opinion
Boleh, digalakkan sangat
Tak boleh

2877 respon

21 Balas

tidak boleh nanti akan alami masalah cecacing 😉✌xbgus tuk bby ..apa2 pun ia bergantung bagaimana penyediaannya. disini saya sharekan link tentang shushi 😉✌ harap dapat memberi manfaat pada semua.. Bolehkah wanita hamil makan sushi? | Dr Zubaidi Hj Ahmad Menulis http://drzubaidi.com/blog/bolehkah-wanita-hamil-makan-sushi/ #TAPSupermoms #instaxclub

tp sy mkn jee sushi.. cuma tk amalkn selalu dua 3 kali jee sepanjang tempoh mengandung.. alhamdulillah bayi tk apa2 anak dh 2 org 😁😁

kalau boleh, mesti sy asyik nak makan sushi je.. nasib baik lah mmg tak boleh 😂

Yang tak boleh tu la, y nak sangat masa awal kehamilan😅

Any raw food tak boleh makan waktu pregnant

Nasib baik sejenis yang tak makan raw food

X bagus lebih balik yg dah masak

Seeloknya semua makanan dimasak

doktor kata ade kuman... ❤️

No. Nanti boleh kena jangkitan.