Makan makanan oren atau pakai pakaian kuning ketika hamil boleh menyebabkan bayi kena jaundice. Betul atau tidak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2787 respon

19 Balas

pernah guna baju warna kuning masa mengandung kena sounds dgn nurse . dia cakap jangan pakai pakaian warna kuning nanti anak kena sakit kuning 🙏😅tapi syukur masa lepas bersalin anak tiada sakit kuning . sampaikan nurse buat 2 kali test nk pastikan ada ka tidak jaundice ..dua² results ok tiada jaundice☺️Syukur apa yg nurse tu cakap x kena kat anak😅

Merepek sgt.. Iolls xd bj bra Panties kuning, anak ttp kne gak jaundis.. Haha.. Baby..? Bj ke ap bnd pn xd kuning, sbb iolls xmnt kuning.. Ehh same je..

sy siap mak mertua pesan lagi dkt suami jgn bg bakal ank atau beli bj kuning takut kuning nti ank 😆😆

3y ago

betul tu xbeli baju kuning still kena jugak demam kuning dh cmne tu kakakak

mitos je semua nie...ank sy hri ke 3 pkai baju kuning elok je kuar dr wad..😇

Tidak. Oren bagus untuk kesihatan

Mitos apakah ini?

mitos je kot...

ada ada jer

Mitos jee.

Mitoss