Adakah anda pernah makan madu semasa mengandung?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

37516 respon

75 Balas

adakah makan madu ini penting? bagaimana kalau teringat arwah Siti Sarah pernah makan Madu ketika mengandung? adakah bagus?

2y ago

Eh sama! Moga dipermudahkan urusan kite and baby ☺️

tak pernah lagi amek madu sepanjang preggy.. tp lepas baca feedback yg lain.. lepas ni dah boleh amal kn madu..

bagus tau makan madu asli masa mhndung . risiko anak kuning sgt rendah . saya amalkan bee honey forever

Ya.. Perah lemon or limau nipis sikit.. Tambah air suam.. Kurang ckit pening bila minum madu ni..

yea sebb sy batuk ..pedih tekak rasanya sampai terkencing2 ermm😢

Sy kurang gemar mknn yg terlalu manissss sgt. Madu mmg manis, so mmg takleh nak telan 😅

Pernah makan sekali, lepas makan tu terus sangkut glu 3+, terus takut nak makan dah..😪

jangan kata waktu mengandung, waktu tak mengandung pun tak boleh masuk dgn rasa madu 🥴

1 sudu madu + 2 hirisan lemon +air suam 🤧🤒👉 melegakan batuk dan selesma.

kandungan sy masih baru & perlukah sy ambil madu sebagai makanan tambahan sy?