set hamil salindah

mak saya masa mngandung dulu dia mkn set salindah kata dia sgt bgus anak kluar pon senang bukaan dia. Hasil mmg nmpak dkt adik2 saya. masa dpt tau saya pregnant mak saya pon hadiahkn set salindah alhamdulillah ni homeopathy dia mmg ada smua nutrient yg ibu patut ambil

set hamil salindah
2 Balas

sye mkn ni masa anak first...baby senang nak kuar... tp sakit sye lama.. mngkin anak first.. anak sihat alhamdulillah... cuma kerap sakit mcm demam.. tonsil.. n kerap warded gak laa.. smpai umo die 6thn baru ok...

Teringin jugak nak try tapi ibu kata makan je laa sayur buah ikan ayam 😂