salindah

Ada sesiapa pernah @ sedang ambil vitamin Salindah tak? Okay ke tak eh? Maaf baru first time pregnant. Mak saya suruh ambil sebab masa dia pregnant dulu tu je vitamin dia ambil. Saya cuma nak tahu elok atau tidak. Terima kasih.

2 Balas

Saya anak 1st guna salindah jgk. Yg kedua ni makan sampai b3.. Beli smpai b6.. Tp tetinggai kat rumah sbb pkp.. Alhamdulillah bagus.. Anak kuning tak lama, badan pun keras.. Senang nak pegang. Alhamdulillah sy tgh tunggu hari ja nak bersalin

Alhamdulillah selindah mmg bgos tok ibu hamil sis . semua ad dlm 1suplement tu . asid folic . vit c . vit D . kalsium juga . jdi xperlu risau klau nk mkn . mmg bgos tok janin