37week 4hari

Mak ni naik biru dah kaki buat excise,tak duk diam hari hari nak dapat ombak cinta dari baby.😂 adoii sedap betul dia dalam perut tak de tanda tanda nak keluar juga

1 Balas

Saya dapat tips dari nurse , cuba la bersama suami . InsyaaAllah jalan bukaa cuma cepat atau lambat . Hehe 🙈

2y ago

Alaa yaka . Baby tak puas lagi tu dalam perut mommy dia . Takpa sis banyakkan bercakap keluar awal usap perut yaa . InsyaaAllah keluar la dlm beberapa ari lagi hehe .