Tiada tanda

Hi mommies, ada tak yang pernah experience tak da keluar apa2 tanda .. tahu2 ja dah nak bersalin bukaan pn dah buka 😅 by d way saya dah 37week, baby masih happy main2 kat dalam, tak da apa2 tanda lagi .. #firsfbaby

1 Balas

tanda dekat2 dh nak bsalin dh rasa tak? saya 37w jugak ..dh rsa senggugut bahagian kiri bawah perut, tengah perut dan kanan bwah perut .. vaginal rasa tulang tngh merenggang mmg sakit .. pinggang pulak kiri kanan skitt..skit mmg tkleh bawa bincang 😂 tp tanda nak bsalin takde lagi ..tanda dekat2 nak bsalin je ada

2y ago

haah tu tanda dekat2 nak bsalin...sbb kpla bby dh msuk laluan .. cuma tnda bsalin tkde lagi ..