Stress :(

Mak mertua suka control hidup. Saya dengan suami hidup okay je takde lah senang tapi Alhamdulillah cukup semuanya, dia yang suka nak belanja itu ini tapi lepastu dia mengungkit. Saya tak faham. Dia belanja anak lepastu mengungkit. Siap citer yg bukan2, katanya mak ayah saya kaya tapi kedekut. Banyak pakai duit diorang. Suami pun taktahu nak buat apa. Saya cakap dekat husband, saya tak sanggup kena mental tortured macam ni. Saya fikir nak cerai je.

6 Balas

klau kite nk ikut rentak mertua mmg xde kesudahan..cukuplh kite hormat diorang jika kita dh bt y terbaik..y lain biarkan mulut dieorang asalkan suami kita sudah cukup baik utk kita Dan anak.klau rase mertua x mnyenangkan kita gap kan waktu berjumpa..mgkin bile skali skala xde issues nk d cari..ati pun x sakit.

1y ago

Faham. Terima kasih....