Stress :(

Mak mertua suka control hidup. Saya dengan suami hidup okay je takde lah senang tapi Alhamdulillah cukup semuanya, dia yang suka nak belanja itu ini tapi lepastu dia mengungkit. Saya tak faham. Dia belanja anak lepastu mengungkit. Siap citer yg bukan2, katanya mak ayah saya kaya tapi kedekut. Banyak pakai duit diorang. Suami pun taktahu nak buat apa. Saya cakap dekat husband, saya tak sanggup kena mental tortured macam ni. Saya fikir nak cerai je.

6 Balas

klu hsband ok, tp mak mntua prob, jgn la smpi cerai.. ckup la awak jauhkn diri dr mak mntua tu.. klu hsband nk peg umah mak dye, awak x yah ikut.. klu mak dye ade mngata awak, pesan kt suami, jgn cte kt awak..

1y ago

Okay awk, saya faham. Suami saya okay, dia baik cuma saya ni kdg tu rasa stress sebab terfikir. Terima kasih awk.