Boleh potong rambut atau tak ya sepanjang mengandung ni?

Mak mertua kata tak boleh potong. Gishau.

12 Balas

boleh. takde masalah pun nak potong 😅 mak mertua cakap gitu nape ye?

2y ago

mak i dlu tak bg potong rambut sbb dy kata nnt klaw potong pendek ta boleh ikat angin kt kepala tak kluar.. sis potong jugakk sbb panas yall.. tp potong pendek yg boleh ikat laa.. bila dlm pntang kdang kita pening ke sakit kepala ke itu yg bahaya.. plus klaw btul2 pntang tak boleh kena aircond angin bgai.. sbb nk bg kluar peluh.. nnt leher smua tu berbau kn.. elok laa klaw dpt ikat rambut.. tp i dlu slalu mandi sbb ta tahan bau bdan bau msam2 ke slalu peluh kee taleh dduk.. 😂😂😂😂