anak main sabun mahal sampai habis..

Mak marah ke tak ? Ada rasa nak cubit tak.. ?

24 Balas

Jgn slhkn ank.. Spe suh xletk kt tmpt yg selmt dn xpntau ank tu... Tu nsib sabun mhl jer yg hbs..law jd ppe kt ank..wat nyer die termkn..ker..ape ker... Pntingnyer kte perhatikn ank kte kt mne² jer wlupn dlm umh...

5y ago

Anak saya dah 7 tahun takkan nak makan sabun kan ??

mahal mana tu?sabun boleh je beli anak tarak jual mana2 dah tu tak boleh beli dgn duit plak kannnn...normal la tu next time ltak sabun sume tmpt yg selamat n tinggi dari dicapai anak2 ye

anak tuh kecil lagi..akal dia x sama mcm kita yg dah dewasa. Salah kita yg dewasa kenapa letak kt tempat yg anak boleh capai😌 kalau saya, saya anggap tuh bukan rezeki saya je.

5y ago

Ye kak. Awal awal je rasa sedih dah lama lama memang tak rada.

Anak umur bp tahun?klau anak kecik lg..org dewasa la yg salah..knpe letak sabun yg mahal dtempat yg dia bleh ambil..dia bukan tahu bnde tu mahal @ murah..dia xtaw ape2 lg

5y ago

Dah 7 tahun.. benda dah jadi.. memang lah.. mak marah sikit ... dah beli sabun baru pun

Huhuu.. Redha jek laa sis.. Ank sy pun kdg2 cmtu.. Sy mrh2 mbebel cmtu jek.. Pastu papa dia beli kn yg bru.. Hahahahaa

Sabun mahal habis boleh beli lain sis. Anak kalau dah kena marah sampai besar dia ingat. Sabarlah anak tu xtau apa2.

5y ago

Haha memang sabar sis. 😅

Marah tp takat bebel jelah... X sampai hati nak cubit...Budak2 buka tahu apa... Mahal ke murah... Hehe

Hm bukan tu je, hambur bedak, buang pampers kat luar pun prnah 😂

Marah boleh tpi jangan sampai memukul sis 😊😊

saya marah je..bkn d sbbkn sabun..tapi tingkah laku dia..

5y ago

tak salah..kalau tak marah..nnti jadi mcm anakku sazali..heee