Alahan mengandung

mak mak kat sini ada tak pernah malas mandi kalau masa pregnant? Loya bau sabun ke apa. Mcm mna nak atasi eh? 😅 sbb bau sabun mandi je muntah

31 Balas

saya dua kali preggy alahan bau sabun mandi, sabun basuh pinggan n segala bau pencuci la sepanjang preggy 9 bulan. solusi cari sabun² yang takda bau. cth sabun mandi guna sabun layesha. sabun basuh pinggan pakai 7th generation. sabun cuci bilik air/mop lantai pakai amway. husb pakai sabun yg berbau auto lari/tutup hidung 😂