Adakah parents rasakan mainan bayi di bawah ini berbaloi untuk dibeli?

Berikan bintang & komen terhadap bintang yang diberikan.
Voice your Opinion

991 respon

18 Balas

Berbaloi bli.. Saya beli masa umur anak dah msuk 3 bln.. Skjp ja dia tendang² piano tu.. Dah pndai tiarap dia dah x nak baring tp saya still pasang muziknya sllu, biar dia dengar.. Skg dia t'tarik dgn mainan yg t'gantung tu.. Klau dia tiarap, dia akan t'tarik utk ke depan nak ambil mainan yg t'gantung tu.. Secara x lngsung dia bljr mengensot.. So, bagi saya sangat function mainan ni.. 👍👍

Saya dah pun beli bulan Julai yang lalu.Bagi ibu² yang nak beli ni, saya sarankan beli sebelum bb pandai meniarap. Saya beli dah lambat, bb dah pun 6 bulan & pandai meniarap & merangkak. Jadi kurang guna dah jadinya😅

berbaloi barang macam ni baby sya suka bila main barang mcam ni ada LED nya..👍👍

Bebaloi.. Sbb ank suka Dan mainan ni slh satu perkembangan untuk baby 3 buln ke ats

ya bgus utk perkembangan motor anak dari segi deria rasa

anak saye suke tendang sebab ade dengar muzik sekali

hujungnya kucing saya yg main

bagus tapi sya tak beli pun

Untuk perkembangan anak.

Ya, sangat berbaloi