Okay tak kalau belikan mainan untuk anak sebelum usia 1 tahun?
Voice your Opinion
Okay saja
Tidak perlu

13747 respon

31 Balas

saya belikan je.. bila waktu berjaga ada lah aktiviti nak dibuat bersama... disamping dapat bantu ransang perkembangan dia.

ok je, yg penting mainan tu tak bersaiz kecil n tkk mudah koyak or pecah😊

Okay sangat nak beli untuk sensory anak yang penting sesuai dengan anak.

bg sy okay sgt klu mainan tu dpt mmbntu untuk perkmbgan ye..

Okey..! Make sure Mainan to x mambahayakan baby ,

okay! make sure they stimulate the brain and are safe!

ok je asalkan beli mainan yg sesuai dgn umurnya

Okay je..asalkan mainan tu selamat untuk anak

ok..yg sesuai dan tidak membahayakan baby

Yess.. Mcm² da beli mainan utk ank 6 bln