Mengandung lagi

Maf nak tanya..saya tahun lepas berslain czer...tapi makan ubat perancang...last period 28/1...skrg da bulan 3 tapi still xdatang period...pagi ni last test pregnant...sy positif...saya takut dokter marah

Mengandung lagi
1 Balas

Jangan takut. Awak dah usaha makan ubat perancang,kan? Terimalah dengan redha. Jumpa je doktor, baca bismillah banyak2 supaya semua dipermudahkan ❣️

3y ago

rezki.. syukur.. mudahan Allah kurniakan ketabahan buat awak sekeluarga membesarkan anak dan menghadapi kehamilan 🤲❣️