Keliru mengandung atau tak

Hai.period saya tak teratur...last period feb...31 march 2019 saya kahwin....cek upt negatif banyak kali da pi klinik scan tak de ape dokter nak bagi ubat period...i jumpa bidan melayu da 3 org dia pa ckp saya mengandung.....baby saya jenis tersembunyi.....saya dgn suami saya banyak keliru....sekarang saya takut na makan ubat period.

1 Balas

bagaimana dgn perubahan badan awak? rasa berat naik tak? ada line hitam tak kat perut? alami morning sickness? rasa perut membesar? mual mual ada tak? alahan mungkin? rasa tak bermaya? cepat mengantuk? semua itu simptom ibu hamil

5y ago

Cepat mengantuk rasa letih je badan