Opk positif @ negatif y

Macamni positif @ negatif ? Period tingtong lepas ambil perancang . Harini CD12

Opk positif @ negatif y
17 Balas

Mcm ni maybe positif je, sbb opk kdg inaccurate. Sy pakai yg murah2 punye x pernah line sama terang. Tp amik yg lebih terang dr yg samar2 setiap hari tu, yg tu la positif.

7mo ago

Sy ada update opk sy, awak boleh tengok kt profile.. entahla positif ke tak... selalu klau nk dkt positif tu esok nya dh akan positif terang... ni tunggu byk hari dh tk terang lagi duk hampir2 je

Memandang ramai dlm ni ckp opk tu positif walaupun sy sndiri tgok negatif, yg ni sy share nak tahu jugak yg mana satu positif ? Line pn tak sama terang juga tu 😅

7mo ago

Korang boleh bantu sy tak agak2 yg mana satu opk sy boleh ambik untuk sy kira start dpo 1

Kalau opk mcm ni masih negatif, klu postif line mesti sama terang atau test line tu mesti lebih pekat berbanding control line.. Hampir2 kot nak positif..

Negatif sis. Tapi mungkin hampir positif. Kalau nak tau positif, T (test line) kena lebih terang atau sama terang dengan C (control line). 😊

Kt sini terang2 C line lebih terang dari T line. Pun masih ada yg komen positive. Nampaknya masih ramai tak reti baca result opk 😅

7mo ago

Tu la pasal sis.. risau kadang2 bagi salah info kat orng. Ramai lagi xreti tengo opk. Terang2 negative tu huhu

Mcm negatif. Tapi kalau kalendar ovulasi lagi 3 hari boleh dah bd. Sebab sperma boleh tahan dlm ovum selama 5 hari rasanya..

positif awak. sy dulu pun mcm ni juga. 2 line. tapi satu line samar2 je. pergi klinik mmg 2 line juga. scan ada kantung

Negatif .. T mesti lg terang dri C.. atau pun kedua2nya mempunyai kepekatanyg sama.

-ve lg sis tp nk dkt +ve dh. line T blm betul² sama terang dgn C

positive sisss..... huhuhu.... jaga kesihatan elok2