OPK positif tapi UPT negatif...

Hai semua..period saya dh lewat 10 hari..smlm dan harini,cek OPK terang sgt(check pada masa yg sama)..tp UPT negatif..kenapa ye?😌 (Gmbr first OPK smlm,gmbr kedua OPK harini) #ttc3tahun5bulan

OPK positif tapi UPT negatif...
7 Balas

sy tgo upt sis tu mcm ada line tp samar sgt.. cuba test setiap hari urine pertama awl pagi.. moga ada rezeki sis.. Amin

3y ago

Wc sis.. takecare

Mungkin baru subur sis.. sbab biasa opk terang upt mesti akan positive kalau pregnant…

sis positif ke mase ni.sbb sy pun jd mcmni..apa sebab ye?kemgkinan subur kali ke 2 ke..

Mungkin tengah waktu subur. Sebab kadang2 waktu subur mmg tak menentu.

3y ago

Aamiin in shaa Allah 🥰

hi awak. mf Tnya positif ke upt awak?

Hi sis nk tnya sis positif ke

dh positif ke sis