Opk positif @ negatif y

Macamni positif @ negatif ? Period tingtong lepas ambil perancang . Harini CD12

Opk positif @ negatif y
17 Balas

Mcm ni maybe positif je, sbb opk kdg inaccurate. Sy pakai yg murah2 punye x pernah line sama terang. Tp amik yg lebih terang dr yg samar2 setiap hari tu, yg tu la positif.

7mo ago

Sy ada update opk sy, awak boleh tengok kt profile.. entahla positif ke tak... selalu klau nk dkt positif tu esok nya dh akan positif terang... ni tunggu byk hari dh tk terang lagi duk hampir2 je