Pengesahan kehamilan dengan doktor

macamana ya korang buat pengesahan kehamilan dengan doktor? Saya dah nk masuk 10 weeks, pergi klinik tadi, KK, saya cakap "nak sahkan kehamilan". Sebab klinik desa suruh sahkan doktor dulu, baru leh buka buku merah. TERKEJUT saya sebab kena bayar 30.00?. Tak cukup duit tadi, terus tak jadi buat.

37 Balas

Mybe ade beberapa kk je kot yg cas mahal .saya masa anak 1st cek kt kk kl kne rm20 mujur masa tu dia ckp awal2 dn ckup duit .trkjut jgk masa tu kne cas smpi hrga cmtu kt kk .lepastu anak 2nd kne byr rm1 je kt kk klang .tkpe laa kite byr brpe pun anggp je tu utk anak, rezeki Allah nak bg lebih lg lepasni spe thu kan .

4y ago

Tahun ni naik harga, jadi 30.00 Sebab tahun lepas saya pi buat jugak, kena 20.00 tapi gugur weeks ke 14, tahun ni rezeki lagi,