Pengesahan kehamilan dengan doktor

macamana ya korang buat pengesahan kehamilan dengan doktor? Saya dah nk masuk 10 weeks, pergi klinik tadi, KK, saya cakap "nak sahkan kehamilan". Sebab klinik desa suruh sahkan doktor dulu, baru leh buka buku merah. TERKEJUT saya sebab kena bayar 30.00?. Tak cukup duit tadi, terus tak jadi buat.

37 Balas

kalau klinik swasta mmg mcm tu harganya. belum kira kalau dia scan lagi tu. sy dulu siap tnya harga. dia kata untuk upt test rm17. sedangkan upt tu beli sendiri baru rm5 haha. campor consultation sikit 'yes you are pregnant' lain pulak harga. plus ubat2 lagi so tak lari lah rm50

4y ago

Betul... Terkujut time tu...hahaha... Tu fikir 2 kali nk scan ke x kt swasta... Terbang duit.. Hahahah