hb low

Macamana nak naikkan hb tp xbole telan iron atau sebarang ubat, mmg loya tekak, ade cara lain x nak bg naik darah cantik? Slain kita tau hati dll (benda yg jarang degar tp bagus)

12 Balas

Try minum jus nie.. Time sya mengdung dlu... Hb lawa jee smpai hbis bersalin , boleh buat kita bertenga, buat kulit bayi putih berseri... Dan mcm2 lgi lah

jangan minum yg ada kafien dan teh.. jaga pemakanan.. sy pn jarang makan ubat.. tp rajin makan nasi lauk ayam dan buah rambutan.. hb naik 10.4 ke 11.7

Sis ada cuba Iberet tak?? Cuba makan sebelum tidur dgn fresh oren. Saya dari Hb 11 naik 13 😊

Sy mkn buah delima & Jambu Batu every week.. alhamdulillah HB dri 10.9 dah naik 12..

Saya cuma amal susu Smom je sis ☺ .. Memang hb cantik.. Sis cuba lah kot2 serasi

Mkn jambu btu , buah delima , syur bayam , ubt ambil dgn air oren

Try makan Pucuk ubi, bayam merah, buah naga, jambu batu, daging

Bleh try alfateh gold ni.sy pun x bleh mkn ubt.hb Naik terus 12

5y ago

Rsa mcm gula2 ka ni?

Try vitamin ni , sy telan hb naik 14.5 ..

5y ago

Sanquit Tampa hula Dan ubat coklat t

Try makan jambu batu sehari sebiji :)