Mummy share la pengalaman jantina baby girl/boy

macam saya ramai cakp baby girl smpai ada makcik ngaji da tua jgk la pun ckap baby girl ..bile dgr cmtu sy aminn sbb mmg tringin ..tp bile sy scan 15minggu dctr ckp boy.. sy ok je.. janji ank sihat sempurna..😁 konon2 kalo dpt girl da sepasang la..sbb ank 1st boy.. hihi

20 Balas

sy masa mengandung org ckp anak perenpuan..sbb bentuk perut.. alahan.. tp rupanya nak laki. Awal sblm tau mengandung tu kuat sgt mkn.. muka berseri2.. lps xlama tu, cek upt positif.. terus mual tu dtg x ingt dunia dah.. haha